ခ်က္ျပဳပ္ပံု
အမဲသားကို မိမိၾကိဳက္သလို အတံုးတံုးပါ။
ေရေဆးပါ။
အမဲသားကို ဆား၊ အခ်ိဳမုန္႔၊ ဆႏြင္း၊ဂ်င္းေထာင္းအနည္းငယ္ထည့္ျပီးနယ္ပါ။
၁၀မိနစ္၊ ၁၅မိနစ္ခန္႔ႏွပ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴကိုေထာင္းထားပါ။
ခ်က္မဲ့အိုးထဲဆီထည့္ ဆီက်က္လာရင္ ေထာင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီကိုထည့္ပါ။
အေရာင္နီေအာင္ေၾကာ္ပါ။
အေရာင္တင္အနီမွဳန္႔ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ၾကက္သြန္နီမ်ားနီရဲလာလွ်င္ နယ္ထားေသာ အမဲသားကိုထည့္ပါ။
၅မိနစ္ေလာက္လံုးထားေပးပါ။
ျပီးရင္ဆား၊ အခ်ိဳမွန္႔ အနည္းငယ္ထည့္ ေရထည့္ျပီး အမဲသားႏူးေအာင္ထိ တည္ထားပါ။
ဆီျပန္လာရင္ မဆာလာအနည္းငယ္ထည့္ ၊ပဲငံျပာရည္အေနာက္ ထည့္ပါ။
အသင့္စားသံုးႏိုင္ေသာအမဲနပ္ တစ္ခြက္ရပါျပီ။
mogaungthu.blogspot.com မွရယူခ်က္စားျဖစ္ပါသည္။
Thursday, April 23, 2009
အမဲသားႏွပ္ခ်က္နည္း။
Posted by ၾကည္ at 8:20 AM
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comments:
အမဲသား မစားလို႕ တျခား ၾကက္သားတို႕ ဝက္သားတို႕ ႏွပ္ျပပါ ၾကည္...
ၾကိဳတင္ ေက်းဇူးတင္ေနပါမည္...။
Post a Comment